Traduir

dissabte, 20 de juliol del 2013

4 persones de la PAH de Lleida recuperen més de 4000 kgs de canonades velles i ferralla de l’antic seminari.



Durant aquesta setmana quatre persones de la PAH han estat col·laborant a treure totes les canonades, escalfadors, i aixetes de les habitacions de l’antic seminari. Han estat cinc dies de feina dura que ha demanat  la cooperació i coordinació amb l’equip tècnic que segueix el Projecte d’habitatges socials.




Cal dir que s’han recuperat 3900 quilograms de ferro, i 300 de coure, plom i altres metalls, tots ells procedents de canonades, radiadors, cables, etc,  que ja s’han venut a una deixalleria de Lleida.



Aquestes tasques han servit per a preparar l’enderroc dels envans i  rajoles del terra que la setmana vinent començarà la empresa d’enderrocs Biosca. Aquesta ha estat escollida d’entre quatre empreses que s’havien contactat per dur a terme aquesta feina que es calcula podria durar un mes.




L’Equip Permanent del Projecte d’habitatges socials vol agrair la molt bona feina que han fet durant aquests dies els companyes i companyes de la PAH, que és expressió de la nostra convicció que ens guia per dur a terme aquesta iniciativa diocesana  i que s'inspira en les paraules del nostre, Bisbe Joan Piris, “Entre tots/tes i per al bé de tothom”

            Les quatre persones de la PAH de Lleida que han dut a terme la tasca, amb el resultat final del seu treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada