Traduir

divendres, 25 d’octubre del 2013

Ja tenim acabat el projecte tècnic de construcció !


Dimarts passat dia 22 Xavier Augé i Àngel Biurrun, dos dels arquitectes de l'equip que han elaborat una part important del projecte tècnic de construcció, van venirper portar-lo des de Barcelona on viuen.



















Aquest projecte té sis parts, entre elles corresponents a les instal·lacions (aigua, gas, electricitat, telefonia-internet) que van elaborar varis enginyers pro-fessors del col·legi Episcopal, i les pròpiament arquitectòniques, que han dut a terme l'equip d'arquitectes i aparelladors.





Paco Campo, director tècnic, ha lliurat una còpia al nostre Bisbe, Joan Piris, una altra a la Diputació, i en data immediata, l'arquitecte Ramon Maria Reig coordinador de la Comissió tècnica, en presentarà una altra al col·legi d'arquitectes per a ser visada, i una darrera a l'Ajuntament per demanar la llicència d'obres.

Tenir ja aquest projecte que ha suposat tantes hores de treball, és una fita molt important que ens omple d'alegria i d'agraïment pel gran treball fet per aquests companys arquitectes, aparelladors, i enginyers, tots ells formen part de la seixantena de voluntaris que ja som a hores d'ara al PROJECTE D'HABITATGES SOCIALS DEL SEMINARI DE LLEIDA.

A tots ells i elles els diem : MOLTES GRÀCIES!



                                            Reunió de la Comissió tècnica          22 d'octubre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada