Traduir

divendres, 4 de juliol del 2014

Voluntaris dels PHSS visiten l’estat de construcció dels pisos socials



Dijous dia 3 de juliol el nostre bisbe Joan i més de vint voluntaris del Projecte dels Habitatges Socials del Seminari (PHSS) van visitar l’estat actual de les obres. Van estar acompanyats per
Francesc Roig que és un dels aparelladors i José Ramon Sanz, un dels enginyers. 

Aquests dos tècnics voluntaris que fan quotidianament el seguiment de les obres, van explicar les característiques principals dels treballs fets fins ara i dels que s’aniran duent a terme fins a l’acabament dels habitatges.

Val a dir que els comentaris dels voluntaris en anar veient l’estat actual de la construcció foren de grata sorpresa per l’avançat de les obres així com per la lluminositat natural dels pisos i el seu acurat aïllament que permetrà un important estalvi d'energia.


Després de visitar els habitatges els voluntaris es van reunir en una de les dues terrasses, on Paco Campo, director executiu del PHSS ha explicat l’estat actual del Projecte. Entre altres coses va informar que els estatuts de la futura Fundació estan fets i s’espera les esmenes que puguin fer les entitats que en formaran part. Pel que fa al pressupost, va explicar que es continuen recollint donatius, algun d’ells important, i que s’està treballant per poder recollir els 300.000 euros que faltarien per poder acabar els pisos.
Par altra banda, voluntaris de la Comissió Social van explicar el treball que estan duent a terme per preparar el futur procés de selecció de les famílies candidates un cop els habitatges ja estiguin acabats, així com el projecte formatiu i el protocol de convivència per a les  famílies admeses al PHSS.

Per acabar i tot gaudint de la vista de la Seu Vella que es pot veure des de la mateixa terrassa, els voluntaris han gaudit d’un senzill sopar a la fresca.

Podeu veure algunes fotos aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada