Traduir

dissabte, 11 d’octubre del 2014

Veïns del barri Universitat coneixen d’aprop les Llars del Seminari





Convocats per l’Associació de veïns del barri Universitat un grup de lleidatans que viuen en aquesta part de Lleida han volgut unir-se a la invitació a conèixer el Projecte de les Llars del Seminari. Concretament han visitat la tercera planta que juntament amb la quarta s’està procedint a
l’enrajolament dels cinc pisos per planta i també asseguts al terrat han pogut seguir les explicacions que els han donat alguns membres de l'equip de responsables i tècnics.
Els veïns han posat preguntes relacionades amb el perfil de famílies que seran acollides en aquests pisos i de com serà el funcionament intern. Els responsables han explicat que seran famílies normals que viuen una situació que ens pot passar a qualsevol, com és el fet de poder quedar-nos a l’atur i conseqüentment no aconseguir pagar la hipoteca de la mateixa llar tot arribant a perdre-la i quedant endeutats de per vida.

Val a dir que tothom ha quedat satisfet de la visita tot valorant molt positivament la qualitat dels habitatges, la profunditat d’aquesta iniciativa solidària i de la gran tasca que estan duent a terme voluntaris, donants i empreses implicades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada